Actrița Rose McGowan, arestată pentru posesie de droguri

Citeste tot despre:

Ea este una dintre celebrele actrițele care l-au acuzat pe producătorul Harvey Weinstein (65) de hărțuire sexuală și a declanșat astfel un scandal de proporții la Hollywood. Rose McGowan, actrița americană în vârstă de 44 de ani care a aruncat cu cuvinte grele la adresa lui Harvey, desciind perfect umilințele prin care a trecut în prezența lui, este din nou în centrul atenției.

A fost victima hărțuirii sexuale, Harvey promițându-i faimă în schimbul unor favoruri sexuale, iar acum Rose este protagonista unui nou scandal, cu droguri. Actrița a fost arestată marți seara pentru infracțiunea de deținere a unor substanțe ilegale, despre care se crede că sunt droguri – cocaină

Mandatul de arestare a fost obținut de Departamentul de Poliție al Autorității Aeronautice Metropolitane din Washington și a fost emis pe 1 februarie. Rose McGowan a fost arestată marți pentru posesie de droguri, dar a fost eliberată pe o cauțiune în valoare de 5.000 de dolari. Acuzațiile de posesie de substanțe ilegale vin după o amplă anchetă a poliție delanșată în momentul în care vedeta și-a uitat câteva lucruri personale într-un avion al companiei americane United Airlines. Oamenii care se ocupau de curățenia în aeroport au îmnânat lucrurile poliției și s-a declanșat o anchetă după ce au fost găsite urme de cocaină pe ele.

Conform purtătorului de cuvânt al biroului șefului de poliție din Virginia, citat de revista Variety, Rose McGowan „s-a predat la începutul după-amiezii la un centru de detenție pentru adulți din comitatul Loudoun”.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA