Actrițe talentate despre care n-o să crezi că n-au luat Oscarul

Duminică, 28 februarie, la Los Angeles va avea loc gala Premiilor Oscar 2016. Înainte de eveniment, noi vă propunme un top al actrițelor care n-au câștigat niciodată un premiu al Academiei Americane de Film, deși au fost nominalizate pentru acesta. În ciuda talentului lor și a numeroaselor roluri pe care le-au interpretat, e aproape de necrezut că n-au primit vreun Oscar.

Keira Knightley

Keira Knightley

Fiind una dintre cele mai cunoscute actrițe contemporane de la Hollywood, Keira Knightley a fost nominalizată de câteva ori la Oscar pentru filme ca „Pride and Prejudice” sau „The Imitation Game”. Nu a câștigat niciunul, dar încă există mari șanse să câștige

Naomi Watts

Naomi Watts
Naomi Watts

Naomi Watts este o actriță destul de cunoscută și talentată. Ea a fost nominalizată de două ori la Premiile Oscar pentru Cea mai bună actriță – „21 Grams” și „Lo Imposible”.

Viola Davis

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 20: Actress Viola Davis, winner of Outstanding Lead Actress in a Drama Series for "How to Get Away With Murder," poses in the press room at the 67th Annual Primetime Emmy Awards at Microsoft Theater on September 20, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Aceasta a câtigat un Premiu Tony pentru munca depusă în filmul „King Hedley II” și a fost de două ori nominalizată la Oscar pentru filmele „Doubt” și „The Help”. Deși a câștigat și alte premii cinematrografice, nu i s-a oferit și un Oscar.

Amy Adams

Amy-Adams--a

Actrița a primit patru nominalizări la Oscar pentru filmele „Juneburg”, „Doubt”, „The Fighter”, „The Master” și „American Hustle”. Pentru rolul jucat în filmul „American Hustle”, Amy a fost niminalizată pentru premiul pentru Cea mai bună actriță. din păcate a fost atât de aproape și totuși atât de departe de a-l și câștiga.

Citește pe www.click.ro restul acestui material.INAPOI LA PRIMA PAGINA