Acum e o celebritate. O recunoști în adolescență?

A fost mai întâi star pop, iar acum este un desiger renumit, care a reușit să se impună în lumea exigentă a modei. Însă, în această fotografie, surprinsă în adolescență, vedeta este greu de recunoscut!

Au trecut două decenii de când a fost făcută această fotografie, timp în care aceasta a trecut de la un star pop la fashion icon. Vorbim despre Victoria Beckham, dacă n-ați recunoscut-o încă, care a realizat această fotografie pe când avea doar 15 ani.

Victoria Beckham sort de son hôtel à New York, le 24 juin 2016. Victoria Beckham is seen coming out from her hotel in New York, on June 24th 2016.
Victoria Beckham, surprinsă zilele trecute în New York

Și trebuie să recunoaștem că soția lui Beckham s-a schimbat destul de mult de atunci. În imagine, Victoria are părul creț și zâmbește larg, ipostază în care n-am mai văzut-o până acum.

Se pare că această fotografie face parte dintr-o ședință foto inedită, în care Victoria apare alături de niște colegi de clasă, în timp ce promovau ”Școala de Beauty”, pe care o urmau. Pe atunci, designerul locuia în Goffs Oak, Hertfordshire, alături de părinții ei, Jacqui și Anthony, dar și de sora și fratele ei.

În perioada în care Victoria urma cursurile acestei școli, aceasta a început să facă ș-un curs de actorie, sperând la o carieră în showbiz.

În martie 1993, Victoria a mers la o audiție pentru o reclamă, care cerea ca fetele să fie inteligente, ambițioase, extrovertite și talentate la dans și cântat. Un an mai târziu a ajuns în trupa Spice Girls.

foto: Hepta / TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA