Adele se comportă ca o divă în public

E o divă a muzicii internaționale, însă unii spun că artista ar fi așa și-n afara scenei, deși pozează într-o persoană cu picioarele pe pământ și modestă.

Adele, o divă în public?

De fiecare dată când dă interviuri ne dă impresia că ar fi o persoană obișnuită, nicidecum unul dintre cele mai mari staruri. Totuși, potrivit unora, atitudinea umilă este doar o fațadă, artista n-ar fi deloc așa cumsecade precum vrea să pară. Aceștia au drept argument nenumăratele scene făcute de aceasta în restaurantele în care ia masa.

Chipurile, aceasta ar avea tot felul de pretenții și sfârșește prin a-i exapera pe cei din staff-ul restaurantelor în care poposește. ”Adele este una dintre cele mai schimonosite vedete când vine vorba despre ”fine dining”. Nicio masă nu e suficient de bună pentru ea. Se plânge atât de mult încât angajații sfârșesc prin a-i muta pe ceilalți clienți pentru a o face pe ea să se simtă bine. Toți din jur sunt șocați de comportamentul ei”, spune o sursă.

Lucru, care nu o deranjează cât de puțin pe artistă. ”Se comportă ca o divă și nu-i pasă ce cred ceilalți din jur”, continuă cu mărturisirile o a doua sursă citată de publicația ”InTouch”.INAPOI LA PRIMA PAGINA