Adelina Pestrițu, o graviduță sexy și cochetă. Mai are puțin și naște!

E însărcinată în șase luni și jumătate, însă nu are gând să renunțe la lucrurile care îi fac plăcere. E într-o continuă mișcare, nu-și neglijează nici proiectele profesionale, chiar dacă cea mai mare parte din timp și-o petrece îngrijindu-se de sarcina sa.

Adelina va naște o fetiță

Am surprins-o și noi, azi, la o ședință de shopping în Afi Cotroceni, în magazinul Xpert Beauty, unde era în căutare de produse cosmetice pe care le-ar putea folosi acum, pe perioada sarcinii. Sinceră cum o știm, dar și cochetă, Adelina mărturisește că e pasionată de make-up, dar și de produse de îngrijire corporală, așa că acum, pe perioada sarcinii, acordă o atenție mai mare produselor pe care le folosește. Ea a optat pentru produse Guinot, Babor sau Academie, despre care spune că sunt de încredere pentru femeile însărcinate.

Cu această ocazie, am putut admira și cât de bine arată Adelina înainte cu două luni și jumătate de naștere. Aceasta purta o pereche de pantaloni negri, lejeri, un top asortat, care-i scotea în evidență bustul, și un kimono în dungi, trendy. Și trebuie să recunoaștem că Adelina arată foarte bine, luând foarte puțin în greutate pe perioada sarcinii.

La lansarea noului magazin Xpert Beauty

Ea ne-a mărturisit că face foarte mult sport pentru a se menține în formă, așa că înțelegem cum reușește să fie atât de sexy și fit pe perioada sarcinii…INAPOI LA PRIMA PAGINA