Adelina și Cristi Chivu au sărbătorit 9 ani de căsnicie

Cel mai frumos, dar și cel mai discret cuplu din lumea fotbalului și-a aniversat nunta de salcie, așa cum e denumit în popor mariajul ajuns la 9 ani.

Sunt la fel de fresh și la fel de îndrăgostiți ca prima dată. Atunci când s-au cunoscut, Adelina Elisei era prezentatoarea știrilor sportive la Antena 1, iar Cristian Chivu era căpitanul echipei naționale de fotbal. Acum, după 9 ani de viață împreună cu verigheta pe inelar, echipa lor de acasă s-a mărit cu două fetițe frumoase, Natalia (8) și Anastasia (6).

Amândoi și-au amintit de aniversarea zilei căsătoriei lor (6 iulie) și au marcat-o ca atare prin câte un mesaj postat pe Instagram.

Adelina i-a mulțumit soțului ei pentru familia lor frumoasă, în timp ce Cristi a scris:  ”Dragostea înseamnă viața specială pe care o avem împreună. Aniversare fericită!”.

Perechea a avut una dintre cele mai fastuoase nunți din România, la Palatul Știrbey.

Cei doi se află zilele acestea în Las Vegas, deci petrecerea continuă în familia lor.

În popor se spune că, la împlinirea a 9 ani de mariaj, cuplul sărbătorește nunta de salcie. Subţire, aparent fragilă, salcia se îndoaie în vânt, dar nu se rupe. Aşadar, după 9 ani, căsnicia e din ce în ce mai rezistentă la încercările vieţii, pentru că soţii ştiu să se dea “după cum bate vântul” şi, la nevoie, să facă compromisuri.

În ceea ce-i privește pe Adelina și Cristi Chivu, relația lor a fost scutită de vijelii, așa că are toate șansele să ajungă la nunta de aur (50 de ani).INAPOI LA PRIMA PAGINA