Adevărata reacție a lui Jennifer Garner vizavi de noua relație a lui Ben Affleck

Având în vedere că Ben Affleck se afișează în ultima vreme cu noua lui iubită, producătoarea SNL Lindsay Shookus, Jennifer Garner primește des întrebări vizavi despre relația fostului ei și despre cum vede ea lucrurile.

Jennifer Garner își vede de viața ei

Ei bine, recent, ea a declarat că viața ei s-a schimbat și că nu o mai interesează nimic din trecut. O declarație pe care tindem s-o credem, dat fiind faptul că un apropiat a mărturisit că Ben a întrebat-o pe Jennifer dacă o poate aduce pe noua lui iubită la evenimentele școlare ale copiilor lui, iar actrița a răspuns că nu are nimic împotrivă. ”Ben a întrebat-o dacă ar fi în regulă s-o aducă pe Lindsay la evenimentele copiilor, iar ea i-a spus că nu are nicio problemă cu asta”, a declarat respectivul apropiat.

Iar dacă asta credeți că e doar o mască de-a lui Jen, să știți că vă înșelați. Un alt prieten de-al cuplului a mărturisit că Ben și fosta lui soție au vorbit deschis despre această nouă relație, iar Jen este la curent cu tot ce se întâmplă și nu e afectată chiar deloc de expunerea lui Lindsay și-a lui Ben Affleck. ”Ben a tot întrebat-o pe Jennifer dacă e OK. Însă, Jennifer a întors pagina. A terminat-o cu drama și nu vrea să mai aibă nimic de-a face cu ”ce se întâmplă în viața lui”.

Ben Affleck și Lindsay Shookus au o relație de câteva luni

Așadar, Jennifer a acceptat situația și nu vrea să mai continue cu drama. Ea e de acord cu apropierea dintre noua iubită a fostului soț și cei trei copii ai cuplului, așa că nu e urmă de bad blood aici…

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA