Adorabil! Iată prima fotografie cu gemenii lui Beyonce! Ce mult a slăbit artista!

Citeste tot despre:

, , ,

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii lui Be! Artista a făcut publică prima fotografie cu gemenii și a confirmat numele pe care le-a ales pentru cei doi nou-născuți!

Prima fotografie cu gemenii lui Beyonce

Artista în vârstă de 34 de ani le-a făcut o surpriză de proporții fanilor, postând prima fotografie cu gemenii săi, care au venit pe lume în urmă cu o lună. Aceasta a realizat o ședință foto inedită, așa cum ne-a obișnuit pe timpul sarcinii, pentru a le face gemenilor cunoștință cu fanii internauți.

În imaginea splendidă, cei doi micuți apar în brațele ocrotitoare ale mamei lor, având în spate un cadru floral și, în depărtare, marea infinită. După cum era de așteptat, o astfel de imagine a strâns rapid zeci de mii de comentarii și de aprecieri virtuale.

Cât despre numele lor, Be a confirmat că cei doi, o fetiță și un băiețel, poartă numele de ”Sir Carter” și ”Rumi”, așa cum se zvonise în mediul online încă de acum câteva săptămâni. ”Sir Carter și Rumi au împlinit astăzi o lună”, este descrierea care a însoțit inedita fotografie.

Revenind la Beyonce, trebuie să recunoaștem că transformarea ei este spectaculoasă, la doar o lună după ce a născut slăbind deja multe kilograme. Nu vrem să fim răutăcioși, dar știm cu toții că artista a acumulat destule kilograme pe timpul sarcinii, așa că rezultatul e cu atât mai spectaculos. Se zvonește că artista a pierdut nu mai puțin de 15 kilograme la doar o lună de la naștere.INAPOI LA PRIMA PAGINA