Adrian Năstase, cu familia în Mauritius. Mezinul Mihnea și-a luat cu el și iubita

Familia fostului premier și-a început anul în frumoasa insulă din Oceanul Indian.

Adrian Nastase
Adrian Năstase

Adrian Năstase s-a bucurat de soare și de locuri exotice încă din primele zile ale anului. Fostul premier şi-a petrecut vacanţa pe insula Mauritius, acolo unde a plecat împreună cu familia, la câteva zile după Anul Nou.

Potrivit unei postări de pe blogul său, Adrian Năstase a stat o săptămână pe luxurianta insulă din Oceanul Indian.

Fostul premier spune că nu a vrut să scrie sau să citească în vacanţă, mai ales despre politica românească.

„Am fost, cu familia, într-o vacanță de o săptămână, cu încă 200 de români, pe o cursă charter TAROM, în Insula Mauritius. A fost o șansă, pe care nu am mai dorit să o pierd“, a notat fostul premier pe blogul personal.

Clipboard04

„Nu am vrut să vă scriu de acolo, pentru că am avut un sentiment de lipsă de «solidaritate», în condițiile în care la București începuse să ningă și apăruseră problemele iernii. În plus, am vrut ca timp de o săptămână să nu mai scriu și să nu mai citesc. Mai ales despre politica românească“, a explicat el.

Adrian Năstase nu a dat detalii despre cât a costat expediţia, însă, potrivit agenţiilor de turism, o vacanţă în Mauritius depăşeşte 1.000 €/pers.

Iar, din fotografiile postate de fiul său cel mic, Mihnea, care a mers în vacanță însoțit și de iubita sa, Corina, e clar că a fost un sejur de neuitat.

Mihnea Nastase si Corina 4
Mihnea Nastase si Corina Corolevschi.


INAPOI LA PRIMA PAGINA