Adriana Lima, de mână cu noul iubit prin Bodrum. Uite cât de frumușel este el!

Adriana Lima este în culmea fericirii. Modelul de la Victoria’s Secret este mai îndrăgostită ca oricând de noul său iubit cu care s-a afișat recent în Bodrum, Turcia. Cine este bărbatul care i-a luat mințile? Ei bine, un tânăr chipeș, necunoscut în showbiz, care, cu siguranță, va deveni vedetă.

Noul iubit al Adrianei Lima este un bărbat chipeș.

Noul iubit al frumoasei Lima se numește Metin Hara și este scriitor, iar cei doi formează un cuplu de mai bine de o lună, așa că nu e de mirare apropierea mare și pasiunea care a pus stăpânire pe ei. Sunt la început de drum și se bucură de o vacanță pe cinste în una dintre stațiunile de lux din Tucia, Bodrum, distrându-se pe iahturi și cinând în cele mai scumpe restaurante. Aseară, Adriana a fost surprinsă de mână cu bărbatul care a cucerit-o și putem spune că formează un cuplu frumos, cu potențial.

Ea este vedetă de talie internațională, el este un necunoscut.

În fotografiile surprinse de paparazzi, frumoasa de 36 de ani era de mână cu noul său partener, amândoi îmbrcați casual, în alb, în timp ce se îndreptau spre un restaurant cu specific pescăresc din orașul situat pe coasta egeeană. Mai târziu, cei doi au fost surprinși într-un moment intim, în timp ce stăteau la o masă, sărutându-se cu foc. Frumoasa braziliancă a confirmat deja faptul că Metin îi este iubit, descriindu-l ca ”un suflet umil”, pe care îl adoră.

Super îndrăgostiți, în prima lor lună de relație.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA