Adriana Lima s-a despărțit de iubit. Acesta devenise, recent, tată alături de altă femeie

Noi credeam că a găsit din nou iubirea, dar adevărul era că relația lor nu mai funcționa de multă vreme! Vorbim despre Adriana Lima și Julian Edelman, care formau un cuplu încă de astă vară!

Adriana Lima e din nou singură

Publicația ”E! News” a dezvăluit, miercuri, că modelul Adriana Lima a rămas, din nou, fără iubit. Ea și sportivul NFL s-au despărțit cu câteva zile înainte de Oscar, din cauza agendelor mult prea încărcate pe care le aveau. Cel puțin acesta este motivul pe care cei doi îl oferă publicității.

Și-au ținut relația ascunsă, și-au refuzat să se afișeze împreună la vreun eveniment oficial. Totuși, nimeni nu poate nega că cei doi au încercat să dea o șansă relației lor în lunile ce-au trecut de vara trecută. Totuși, se pare că n-a fos suficient.

Julian Edelman, cel cu care Adriana s-a iubit până în februarie 2017

Iar faptul că sportivul a devenit tată în luna noiembrie, a anului trecut, cu fosta iubită, un model suedez, ar fi contribuit și mai mult la această decizie, deși și Adriana Lima are doi copii dintr-o relație anterioară.

A devenit tatăl unei fetițe cu fosta iubită, modelul suedez Ella Rose

”Mi-am scris singură destinul. Orice se poate realiza cu puterea minții tale. Dacă gândești pozitiv, vei atrage doar lucrurile pe care le vrei în viața ta”, spunea, recent, Adriana Lima, dând de înțeles că decizia de despărțirea i-a aparținut și că totul e sub control. De altfel, un apropiat de-al modelului a declarat că Adriana are de gând să se concentreze pe cariera de model și pe relația cu cele două fiice, Sienna (4) și Valentina (7).

Adriana și cele două fiice ale sale

foto: Getty, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA