Adriana Lima se retrage de la Victoria’s Secret, pentru a petrece mai mult timp cu fiicele ei?

Alături de Alessandra Ambrosio, conaționala Adriana Lima este, la cei 36 de ani ai săi, o veterană a paradei anuale Victoria’s Secret.

Însă ediția din 2017 ar putea fi ultima pentru exotica braziliancă, lucru care nu este confirmat, dar tot mai multe voci din industrie susțin asta.

Adriana Lima

Până la urmă, Adriana Lima lucrează cu celebrul brand de lenjerie intimă încă din 1999 și, după 18 ani de apariții pe catwalk, este normal să te gândești să agăți… aripile de Înger în cui.

Ieri, în parada Îngerilor

Mai mult, se zvonește că pentru show-ul care a avut loc, ieri, la Shanghai, Adriana Lima a avut nevoie de ședințe de fitness suplimentare pentru a intra în forma consacrată. Presa tabloidă din America susține că a fost vorba chiar de o urgență în ceea ce privește exercițiile fizice, așa cum a lăsat să se înțeleagă trainerul care lucrează cu multe dintre modelele Victoria’s Secret, Michael Olajide.

Poate că Adriana chiar vrea să se retragă pentru a petrece mai mult timp cu noul ei iubit, scriitorul turc Metin Hara, și cu fiicele ei din prima căsătorie, Valentina, de opt ani, și Sienna, de cinci.

❤️❤️💫💫💫

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) onINAPOI LA PRIMA PAGINA