Adriana Lima, spectacol fierbinte alături de iubit, pe un iaht

Vacanța în Turcia a fost plină de amintiri frumoase pentru Adriana Lima și noul său iubit, Metin Hara, dar și de momente cu lipici și scântei. Pe 14 iulie erau văzuți pe străzile dintr-o stațiune de lux, Bodrum, foarte fericiți împreună, un cuplu nou și frumos. Ea este top model, el un tânăr chipeș, scriitor, foarte romantic.

Formează un cuplu de mai bine de două luni și nu e de mirare apropierea mare dintre ei, dar și pasiunea care îi domină. Ca orice cuplu la început de drum, s-au bucurat de o vacanță romantică cu plimbări în oraș, dar și zile la soare pe iahturi de lux. Și tot pe iahtul de lux s-au întâmplat și scenele de tandrețe dintre cei doi.

Soarele arzător le-a luat mințile, iar Metin nu s-a mai putut abține să nu pună mâna pe frumoasa modelină de la Victoria’s Secret, care arată apetisant în costum de baie. Foarte apropiat de frumoasa Adriana, bărbatul a ținut-o în brațe și a sărutat-o pe spate, în timp bruneta se întindea să ia niște fructe de pe masă. Paparazzi au surprins fiecare moment al aproprierii lor și sunt extrem de simpatici împreună.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA