Alec Baldwin a venit cu copiii la premiera filmului „The Boss Baby”

Chiar dacă Alec Baldwin este un star, luni, copiii săi au demonstrat că ei sunt vedete la premiera celui mai recent film al actorului, „The Boss Baby”. Fetița sa Carmen (3 ani) și fiul Rafael (1 ani și 7 luni) au arătat cine este șeful în casă, la evenimentul din New York. Prichindeii și tatăl lor celebru au fost însoțiți de mama Hilaria Baldwin, în timp ce mezinul familiei,  Leonardo Ángel (6 luni),  a fost prea mic pentru a păși pe covorul albastru.

Alec Baldwin
Au fost fotografiați toți patru ca o familie frumoasă și fericită.

Se pare că micuța Carmen s-a simțit foarte bine în lumina reflectoarelor, imitându-l perfect pe tatăl său care a stat la fotografiat pe covorul de gală. Tânăra a fost îmbrăcată într-o salopetă în dungi alb cu bleumarin, cu mâneci scurte și volane. În vârstă de 3 ani, fetița a purtat o pereche de pantofi cu toc roz, asortați la fundița de aceeași culoare din păr.

Alex și micuța Carmen stând la fotografii.

Rafael, care împlinește doi în luna iunie, a fost adorabil într-un costum negru în miniatură, subliniind modul în care personajul animat de tatăl său arată în comparație cu el – aproape identic.

Tabloul de familie nu a fost întreg, căci micuțul Leonardo a lipsit de la eveniment. Alec a fost îmbrăcat la 4 ace, într-un costum negru și cravată asortată, în timp ce soția sa Hilaria a purtat tot negru, o salopetă fără mâneci, cu decolteu, la care a adăugat o pereche de sandale extrem de înalte.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA