Alec Baldwin, tată a patra oară. Vezi cum și-a numit copilul!

Alec și Hilaria sunt mai fericiți ca oricând! Cel mai mic membru al familiei lor a venit pe lume perfect sănătos, ieri, într-o clinică din New York, sub îndrumarea unor medici iscusiți care s-au asigurat ca atât mama, cât și bebelușul, să treacă cu bine peste momentele tensionate.

Alec Baldwin: Mi vida..  Supplied by Instagram.com/face to face
Alec Baldwin alături de primii doi copii ai săi și-ai soției Hilaria, Rafael și Carmen.

Recuperându-se rapid după naștere, Hilaria a și postat pe rețelele de socializare o primă imagine cu mezinul familiei, asigurându-și fanii cu micuțul, al doilea băiat al cuplului, este perfect sănătos.

hilaria-baldwin
Mezinul familiei, micuțul Leonardo

Cu aceastp ocazie, soția celebrul actor a dezvăluit și numele bebelușului. ”Suntem încântați să vă facem cunoștință cu noul nostru bebeluș, Leonardo Angel Charles Baldwin. Ziua în care l-am adus pe lume a fost una cu adevărat specială”, a scris Hilaria în dreptul fotografiei respective, ce ne-o arată pe vedetă pe patul de spital cu micuțul Leonardo în brațe.

La puțin timp de la anunțul Hilariei și Alec a postat pe o rețea de socializare faptul că a devenit tată pentru a patra oară, dându-le fanilor internauți și detalii despre nașterea micuțului Leonardo. ”Leonardo Angel Charles, septembrie 12, ora 18:51, New York”, este mesajul postat de actor.

ireland baldwin sexy
Alec și Ireland, fiica cea mare, care provine din mariajul cu Kim Basinger

Amintim că acesta este al treilea copil al lui Alec cu soția Hilaria, cei doi mai având o fetiță pe nume Carmen, în vârstă de trei ani, și un băiețel de un an, pe nume Rafael. Alec, însă, mai are o fată, pe nume Ireland, ce provine din mariajul cu Kim Basinger.

foto: Instagram, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA