Alexandru Arşinel are o nouă colegă de scenă. Cine este actrița care a înlocuit-o pe Stela Popescu?

Citeste tot despre:

,

În urmă cu câteva săptămâni aflam că mai mulți artiști ai Teatrului ”Constantin Tănase” erau așteptați în Spania, la începutul lunii decembrie, pentru două spectacole.Printre ei se număra și cuplul Alexandru Arșinel-Stela Popescu. Decesul artistei l-a determinat însă pe Arșinel să-și găsească de urgență o altă parteneră de scenă.

Stela Popescu a încetat din viață joia trecută, la vârstă de 81 de ani, vestea șocându-i și pe românii stabiliți în Spania, care o așteptau nerăbdători, pe 2 şi pe 3 decembrie, pentru două reprezentații, cu spectacolul „E Viva Revista”, alături de alte nume mari precum Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Valentina Fătu și Vasile Muraru. Turneul a fost organizat de Asociaţia Românilor din Valencia, condusă de părintele Paroh Daniel Toadere şi de soţia sa, Maria Toader.

Actorii aflați pe afișul acestui eveniment au decis totuși să plece în această seară la drum, nu înainte ca Alexandru Arșinel să facă și câteva modificări în desfășurător. Rămas fără colega de scenă, alături de care a jucat 40 de ani, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” și-a găsit repede o nouă colegă pentru momentele umoristice: „Alexandru Arşinel va fi prezentator, va cânta şi va avea câteva monoloage. Nimeni nu o înlocuieşte pe Stela Popescu, însă Arşinel va avea câteva cuplete cu tânăra actriţă a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, însă acum va face și câteva cuplete cu maestrul Arşinel”, ne-au povestit surse din interiorul Teatrului ”Constantin Tănase”. La cele două evenimente de peste graniță, se va ține un moment de reculegere, dar va exista și un moment special dedicat Stelei Popescu. Poza reginei comediei a rămas pe afiș.

Cine este noua colegă de scenă a lui Alexandru Arșinel, înlocuitoarea Stelei Popescu! Detalii și fotografii cu ea Aici!INAPOI LA PRIMA PAGINA