Alexandru Arşinel, internat de urgenţă

Din păcate, veştile rele din teatru continuă să curgă. Şi marele actor de comedie a ajuns în grija medicilor.

Luni, Alexandru Arşinel s-a simţit rău, aşa că a chemat salvarea. Ajuns la reşedinţa actorului de 78 de ani, echipajul de paramedici a constatat că acesta avea ameţeli cauzate de tensiunea scăzută şi au decis să-l transport la spital pentru mai multe investigaţii.

”Sunt momente, pusee, de la o anumită vârstă de la care nu te simți prea confortabil. Am intrat în panică. E normal să te îngrijorezi. Am chemat ambulanța pentru că aveam amețeli”, a spus Arșinel pentru Antena Stars.

Actorul tocmai își făcuse analizele la locul de muncă cu doar câteva zile în urmă, însă nu primise rezultatul.

 

E de înţeles, însă, de ce are de tras cu sănătatea: „E dificil după atâtea operații să fii intr-o formă bună, am uitat de mine, grijile mari sunt cu soția, trebuie să o ajut. Atunci când ai probleme, cel mai bine este să-ți faci proiecte, să muncești, nu să te lași pe tânjală pentru că ești bolnav”, a spus actorul, referindu-se la operaţiile suferite la coloană şi la transplantul de rinichi – cel care, în 2013, a stârnit un scandal imens pentru că ar fi beneficiat imediat de rinichiul unui donator de23 de ani, „sărind rândul” peste cele 1.700 de persoane înscrise pe lista pentru transplant renal.

 

„De 40 de ani sunt în evidenţa spitalului Davila. De 40 de ani! Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%. De 40 de ani se ştia. Pe lista spitalului, a lui Lucan. De 40 de ani”, a spus Arșinel la Digi24. Întrebat de jurnaliști cum s-a simțit când a văzut criticile, Arșinel a răspuns: „Oribil, ca un gazetar să-mi spună să-mi moară un copil ca să știu și eu ce înseamnă să-ți moara cineva în familie. Nu vreau să-mi mai aduc aminte. Poate că am și greșit, nu știu, Dumnezeu o să-mi arate. Mult nu mai e”, a explicat anul acesta Arşinel la „Pro TV”.

„Am vrut să trăiesc. În clipa aia am realizat că n-ai voie să gândești că ai voie să trăiești. A fost oribil! La un moment dat, colegi au reacționat. Un moment în care publicul m-a adus înapoi. La primul spectacol, aplauze”, a mai spus el.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA