Amalia Năstase: „Toma este noul meu început“

Topită după mezinul ei, fosta soție a lui Ilie Năstase redescoperă bucuria de-a vedea lumea prin ochii unui bebeluș.

Amalia Nastase
Amalia Năstase e o femeie împlinită.

Amalia Năstase este o femeie împlinită. Acum cinci luni, ea și Răzvan Vasilescu au devenit părinții unui băiețel sănătos, iar de atunci vedea viaţa cu alţi ochi. Aceasta a vorbit pentru site-ul Alistmagazine.ro despre întreaga experienţă, dar şi despre cum i-a schimbat Toma viaţa.

„Băiețelul meu care a venit pe lume acum 5 luni este noul meu început. A venit să ne învețe ce am uitat în ultimii ani. A venit să ne învețe că cel mai important lucru este sufletul, nu formele din jurul nostru. Copiii sunt cei care ne arată cum trebuie prețuită viața. Ei trăiesc și se bucură de fiecare moment. Nu avem decât să învățăm de la ei și să încetăm să încercăm să îi schimbăm și să facem din ei niste roboței serioși care să se înroleze în rândurile plătitorilor de rate la bancă și care să fie următoarele capete în pământ pe drumul spre și dinspre serviciul pe care îl detestă“, a declarat Amalia Năstase.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu Ilie Năstase timp de șapte ani și i-a dăruit două fiice. După divorțul din 2010, ea și-a refăcut fviața alături de Răzvan Vasilescu.

fiul Amaliei Nastase, Toma
Toma, fiul Amaliei Năstase și al lui Răzvan Vasilescu.


INAPOI LA PRIMA PAGINA