Amanda Seyfried și Thomas Sadoski s-au căsătorit în secret

În speranța că se vor putea bucura de momentul lor special doar alături de cei dragi, celebritățile ascund data nunții lor sau a nașterii copilului lor. Asta s-a întâmplat și-n cazul actriței Amanda Seyfried care a preferat să se căsătorească cu Thomas Sadoski, tatăl viitorului ei copil, în secret, departe de toată agitația hollywoodiană!

Sunt soț și soție, acum!

Nu sunt primii și, cu siguranță, nu vor fi ultimii, așa că nu ne supărăm pe ei că n-au vrut să împărtășească fericirea lor cu noi. Cert e că cei doi sunt acum soț și soție și că adevărul a fost dezvăluit chiar de către fericitul soț, la câteva zile de la frumosul eveniment.

Thomas Sadoski a fost invitat în emisiunea lui James Corden unde a vorbit despre Amanda Seyfried, viața lui alături de ea și despre, evident, viitorul lor copil. Thomas a prins ocazia, totuși, de a mărturisi și că cei doi sunt acum căsătoriți, atunci când moderatorul emisiunii i-a felicitat pentru logodnă.

Thomas a fost cel care a dezvăluit că sunt căsătoriți

”Am evoluat. Am fugit din țară cu un oficial, am fost doar noi doi, și ne-am făcut treaba”, a fost declarația, plină de umor, a actorului care a dezvăluit pe această cale că Amanda este acum „soția” lui. Vorbind despre ceremonie în sine, Thomas a vrut să povestească doar că a fost ”perfectă” și că s-au simțit extraordinar de bine.

Viitorul tătic a vorbit cu entuziasm și despre faptul că va deveni tătic, dezvăluind că are de gând să se implice total în creșterea copilului său și că nu se va da în lături de la a schimba scutece. „Este o mamă extraordinară și sunt mândră de ea. Cu o așa voce, copilul acesta este deja norocos. Ea face partea cu cântatul, deci mie-mi rămâne să-i schimb scutecul”, a povestit, jovial, starul din ”The Newsroom”.

Nu ne rămâne decât să le urăm ”Felicitări”, așadar!INAPOI LA PRIMA PAGINA