Amanta lui Ben Affleck se visează star TV!

Citeste tot despre:

, , ,

A fost dădacă, apoi amantă, iar acum vrea să ajungă pe micile ecrane. Despre cine vorbim? Despre Christine Ouzounian, tănăra care a agitat și mai mult apele în căsnicia lui Ben Affleck cu Jennifer Garner.

Christine Ouzounian Spotted Out For An Early Dinner In Santa Monica

Nu era foarte greu să-i ghicim intențiile chiar de la început, însă nu ne așteptam totuși să-și dea arama de pe față atât de repede. Fosta dădacă a familiei Affleck-Garner dorește să apară într-un reality show, acum cât numele ei încă mai stârnește vâlvă la Hollywood.

Tânăra le zâmbește frumos paparazzilor, care încă încearcă să surprindă o întâlnire între ea și Ben Affleck, de parcă ar sta la o ședință foto programată. Cu alte cuvinte, se bucură de toată atenția presei și bate fierul cât e cald. Potrivit unor apropiați de-ai tinerei, Christine speră să se aleagă cu un loc în televiziune în urma acestui scandal. Și nu e pretențioasă deloc. Se mulțumește ori c-un contract în show-ul ”Bachelorette” ori în emisiunea americană ”Dansează printre stele”.

Christine Ouzounian Spotted Out For An Early Dinner In Santa Monica

Motivația ei? Faptul că ”nimeni n-ar mai angaja-o acum să aibă grijă de copii lui.” Așadar, lui ”nu-i rămâne” decât să-și construiască o carieră în showbiz.INAPOI LA PRIMA PAGINA