Amber, arestată după o ceartă cu fosta. Noi scene violente în cazul Heard-Depp

După câteva zile în care părea că nimeni nu mai are nimic de spus în scandalul Depp-Heard, iată că apar noi detalii scandaloase din relația lui Amber cu fotografa Tasya van Ree, care confirmă caracterul violent al actriței.

NEW YORK - NOVEMBER 16: Amber Heard and Tasya Van Ree attend the Society of Sloane-Kettering Cancer Center's 2010 fall party at Four Seasons Restaurant on November 16, 2010 in New York City. (Photo by Donna Ward/Getty Images)
Amber Heard și Tasya Van Ree

Astfel, potrivit TMZ, Amber ar fi fost reținută și chiar închisă pentru violență domestică, după ce ea și Tasya ar fi avut o ceartă aprinsă pe aeroportul Seattle-Tacoma, în urmă cu șapte ani.

Se pare că-ntr-un moment de furie, Amber a atacat-o pe cea care îi era iubită, în mijlocul aeroportului, în fața a sute de necunoscuți. Ieșirea violentă a costat-o pe actriță libertatea, aceasta fiind reținută pentru 24 de ore de către poliția din Seattle. Ulterior, aceasta a ajuns în fața unui judecător, care a decis, însă, că din moment ce cele două nu au reședința în Seattle, cazul să fie judecat în California.

O informație care n-o ajută deloc pe actriță să-și construiască cazul împotriva lui Depp, acuzat recent că ar fi fost violent față de soția sa.

Însă, acestea nu sunt singurile informații scandaloase ce-au ieșit la iveală recent! Astăzi, DailyMirror, printr-o sursă anonimă, susține că Amber și Johnny au mai avut o ceartă violentă și-n 2013, în Japonia. Informații care susțin pledoaria lui Amber în acest caz al violenței domestice împotriva lui Johnny Depp, dacă e să fie adevărate.

Această sursă citată de publicația amintită anterior menționează că incidentul violent a avut loc la bordul avionului cu care călătoreau și că Johnny se afla sub influența alcoolului și a drogurilor.

”Comportamentul lui era impredictibil. Amber nu voia să fie în preajma lui. Dar nu avea unde să se ducă decât în baie și s-a dus. Ea s-a întors din baie tocmai când au aterizat. (…) Restul călătoriei a fost un dezastru complet – Johnny a continuat să bea”, este declarația sursei, care a mai precizat că alături de cei doi se aflau și Lily-Rose și Jack, cei doi copii ai lui Johnny Depp și ai Vanessei Paradis.

amber-heard-2a-435
Amber îl acuză de violență domestică pe Johnny Depp

Despre acest ultim incident, Amber vorbește în mesajele pe care le-a făcut publice recent, în care chipurile vorbește cu asistentul lui Johhny Depp: ”A făcut asta de mai multe ori înainte. În Tokyo, pe insulă, în Londra (îți amintești de asta?) și-ntotdeauna am rămas. Mereu am crezut că se va face bine… Apoi, la fiecare 3 săptămâni sau o lună, sunt în aceeași poziție”INAPOI LA PRIMA PAGINA