Amber Heard, acceptată de copiii lui Elon Musk. Iată cum se comportă în compania lor!

Citeste tot despre:

,

Cu copiii lui Johnny Depp nu avea o relație prea bună, căci Lily și Jack erau de partea mamei lor, Vanessa Paradis. Totuși, se pare că Amber Heard a primit o nouă șansă de a fi o ”mamă vitregă” agreabilă, din partea copiilor actualului iubit.

Amber și unul dintre băieții lui Elon

De unde știm? Chiar de la tânără actriță, din fotografiile postate pe contul ei de Instagram, pe când se aflau la Sydney Opera House, în Australia. În imaginile respective, Amber, care în prezent filmează pentru thrillerul ”Aquaman Down”, apare alături de iubitul ei, miliardarul Elon Musk, dar și de cei cinci fii ai acestuia și-ai fostei lui soții, Justine Musk.

Copiii par că se simt bine în prezența actriței de 31 de ani și că au acceptat-o ca fiind cea care i-a luat locul mamei lor în inima lui Elon. Iar Amber sigur se simte în largul ei în compania gemenilor Griffin și Xavier și-a tripleților Damian, Saxon și Kai, atâta vreme cât, la rândul lui, Elon e fericit.

Amintim că, în luna aprilie, Elon și Amber și-au recunoscut public relația, postând pe conturile lor de socializare fotografii de cuplu. Totuși, iubirea lor a debutat la scurt timp după ce actrița și-a anunțat separarea de Johnny Depp, cu toate că l-a cunoscut pe Elon încă din 2013, când s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei ”Machete Kills”.

Elon și Amber

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA