Amber Heard, ”consolată” de miliardarul Elon Musk?

În ultimele zile, paparazzi au surprins-o, pe stradă, pe Amber Heard tot mai slăbită și mai tristă. Totuși, în privat, actrița pare să aibă moralul mai ridicat decât lasă să se vadă. Nu vrem să fim răutăcioși, însă umblă vorba prin lume că încă-soția lui Depp și-a fi găsit deja un partener s-o cajute să treacă prin această perioadă plină de încercări.

amber heard
Se zvonește că Amber ar fi pus ochii pe boss-ul de la Tesla Motors, Musk

Cine este bărbatul? Nimeni altul decât Elon Reeve Musk, un inginer, inventator, antreprenor, investitor – pe scurt boss-ul de la Tesla Motor, SpaceX și alte firme care-i rotunjesc, secundă de secundă, conturile.

TMZ este publicația care a anunțat prima oară că actrița de 30 de ani ar avea o legătură cu bărbatul a cărui avere se ridică la 12,7 miliarde de dolari. Publicația respectivă susține că cei doi au fost zăriți în aceeași mașină de mai multe ori. Mai mult de atât, se pare că ea i-a tot făcut vizite pe la biroul din Los Angeles, iar el s-a ”revanșat” cu o cină intimă la el acasă.

Desigur, nimeni nu poate spune dacă cei doi au relație în prezent, însă e clar că au devenit ceva mai apropiați în ultima vreme, deși se cunosc de ani buni.

Trebuie să precizăm și că Musk este de asemenea în proces de divorț, el încercând să scape de soția sa Tallulah, cu care s-a căsătorit de două ori. Important de știut este și faptul că-n palmaresul lui amoros apare și Cameron Diaz, actriță cu care s-a iubit acum câțiva ani.

foto: Getty / HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA