Amber Heard, îndrăgostită lulea de un miliardar celebru

Citeste tot despre:

,

Umblă vorba prin showbiz-ul american că acum că divorțul dintre Johnny și Amber s-a pronunțat, actrița nu-și mai ascunde relația amoroasă cu miliardarul Elon Musk.

Amber Heard e cea care dorește divorțul, la 15 luni de la nuntă
Amber Heard are o relație cu Elon Musk

Căci da, chipurile, Amber Heard se iubește încă din vara anului trecut cu boss-ul de la Tesla. Iar acum că e o femeie liberă, aceasta ar avea planuri serioase cu noul ei iubit. De altfel, un apropiat a declarat că Amber le-a spus prietenelor ei că este ”îndrăgostită lulea” de Elon și că abia așteaptă să pornească pe acest drum cu el. ”Le-a spus, de Crăciun, prietenelor ei cât este de fericită că este cu Elon. Ei plănuiesc deja o grămadă de aventuri în doi, iar ea este ușurată că-și poate relua viața cu el. Este un nou capitol din viața amândurora!”, a declarat respectiva sursă.

Chipurile, miliardarul Elon, în vârstă de 45 de ani, ar fi încercat să o curteze pe Amber de mai bine de patru ani, înainte ca aceasta să-i accepte în sfârșit avansurile. Amber a fost văzută în compania lui Elon prima oară în luna august, anul trecut, în Londra.

elon musk
Elon are o avere estimată la 9 miliarde de lire.

Elon este la rândul lui un bărbat divorțat, el divorțând de Talulaj Riley, pentru a doua oară, în luna noiembrie, anul trecut. Elon și Talulaj au fost căsătoriți între anii 2010 și 2012, și s-au recăsătorit în 2013 pentru a divorța din nou în 2016. Averea lui Elon este estimată la 9,2 miliarde de lire.INAPOI LA PRIMA PAGINA