Amber Heard, pe cale să ajungă din nou la altar

Citeste tot despre:

,

Sunt împreună de când actrița s-a separat de Johnny Depp, iar, anul acesta, și-au făcut publică relația pe rețelele de socializare, demonstrând că apropierea dintre ei nu este una de ocazie, ci una serioasă, cu șanse de viitor.

Prima fotografie de cuplu de pe rețelele de socializare

În ultima vreme, auzim numai lucruri bune despre cuplul lor. Merg la evenimente oficiale în calitate de cuplu, Amber a fost acceptată de copiii lui Elon, iar acesta din urmă o vizitează pe platourile de filmare, căci nu suportă ideea de a fi departe de iubita lui.

Ei bine, toate aceste lucruri ne demonstrează că relația lor chiar are șanse de reușită, în ciuda faptului că răutăcioșii spun că Amber îi urmărește doar averea lui Elon, iar acesta din urmă vrea s-o folosească pe actriță pe post de ”trofeu”.

Sunt, însă, și mărturii care susțin relația și iubirea dintre cei doi. Recent, de exemplu, un prieten de-al lui Elon a declarat pentru ”People” că miliardarul chiar o place pe Amber și că are gânduri serioase cu aceasta, nu e vorba nicidecum de o relație de moment. ”Clar, nu e vorba de o aventură. Elon nu e genul acela de bărbat. El nu face nimic la întâmplare”, a declarat respectivul apropiat.

Amber Heard, alături de copiii iubitului său

Ulterior, apropiatul a confirmat și faptul că Amber are o relație apropiată cu copiii lui Elon, ceea ce ne face să ne gândim că aceștia formează o familie mare și fericită: ”El este fascinat de Amber și adoră compania ei. Pare foarte fericit cu ea. Iar ea chiar petrece foarte mult timp cu copiii lui”.

Amber și unul dintre copiii iubitului său

Amintim că Elon are, din mariajul cu Justine, patru copii. Ulterior, miliardarul a fost căsătorit cu actrița Talulah Riley, de care a divorțat în 2015, în același an în care și Amber Heard a ajuns la divorț cu Johnny Depp.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA