Amber Heard și Sean Penn s-au cuplat?

Citeste tot despre:

, ,

Umblă vorba pe la Hollywood că Amber Heard l-ar fi ochit, după despărțirea de Elon Musk, tocmai pe starul hollywoodian Sean Penn. Cei doi au luat cina împreună și au dat de înțeles că între ei e ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Un nou cuplu la Hollywood?

Ea s-a despărțit recent, DIN NOU, de Elon Musk, el are o slăbiciune la blonde: Madonna, Charlize Theron, și, poate, mai nou, Amber Heard? Cert e că o sursă a declarat pentru Page Six că Amber și Sean Penn au luat cina împreună, acum o săptămână. Atmosfera era plăcută, iar cei doi păreau intimi. Se naște o idilă? ”Amber Heard și Sean Penn păreau că erau la o întâlnire. Au băut o sticlă de vin roșu și păreau că flirtează și că sunt foarte intimi. Uneori se adânceau în conversații și pe alocuri râdeau isteric”, declară o sursă.

O ipoteză nu tocmai greu de crezut, cunoscându-i apetitul lui Amber pentru bărbați de succes și faimoși, dar și slăbiciunea lui Sean Penn pentru blonde focoase. Rămâne de văzut, așadar, dacă între cei doi se naște ceva ori e vorba despre o întâlnire ca între niște colegi de breaslă…

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA