Amber Heard, topless. Fotografii incendiare cu fosta iubită a inventatorului Tesla

Este una dintre cele mai controversate femei din showbizul de peste oceane, prin prisma căsătoriei cu Johnny Depp și a divorțului lor scandalos, dar și datorită poveștii de iubire cu unul dintre cei mai bogați oameni din lume, inventatorul Tesla, Elon Musk.

Era model și actriță, dar punctul culminant al carierei l-a atins datorită celor doi bărbați importanți din cea mai recentă perioadă a vieții sale, iar acum, rămasă fără ei, încearcă să atragă atenția fanilor în diverse moduri. Cea mai recentă fotografie distribuite de frumoasa de 31 de ani a provocat mare vâlvă pe Internet, mai ales că a fost surprinsă într-o ipostază foarte sexy. Doar în bikini și cu pălărie pe cap, Amber s-a fotografiat în piscină, cu fundul și spatele la vedere. Bineînțeles că a renunțat la sutienul de la costumul de baie, iar fanii au sesizat imediat acest detaliu. „Ți-ai dat sutienul jos?„, a întrebat un internaut, pe când alții i-a propus să facă o fotografie și din față: „Te rog, întoarce-te!”, sau „Ți-ai propus să ne omori? „

Fotografia cu pricina surprinsă în Bali a strâns peste 50 de mii de aprecieri și numeroase comentarii, fanii virtuali întrebându-se cum de Amber a putut fi părăsită de Elon Musk atunci când părea că relație celor doi ar putea trece la nivelul următor – căsătoria.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA