Amy Adams și Tom Hanks excluși de la Oscar 2017!

Amy Adams, Tom Hanks și Aaron Taylor-Johnson sunt trei dintre actorii care au aterizat pe lista celor mai puțin populare nume de la Hollywood, după ce au ratat nominalizările pentru premiile Academiei Americane de Film din acest an.

tom hanks

Amy Adams era favorită la Oscar la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal pentru interpretarea sa în blockbuster-ul Arrival, însă a avut parte de o eliminare șocantă de pe celebra listă de anul acesta. În același timp, Hanks a ratat și el o nominalizare pentru filmul „Sully” în care a interpretat rolul lui Chesley Sullenberger. Filmul Arrival a avut însă două nominalizări, la categoria Cel mai bun film și Cel mai bun regizor.

Taylor-Johnson, care a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar, a fost exclus și el din aceeași categorie de Academia de Film. Hugh Grant a fost, de asemenea, absent de la Oscar de la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, pentru rolul său din Florence Foster Jenkins.  O altă absență notabilă  a fost cea a actriței  Taraji P. Henson – care era favorită la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA