Anamaria Ferentz, Crăciunul în Los Angeles, Revelionul la San Francisco

anamaria 3
Pe plaja din Santa Barbara

Recent, a fost ziua cântăreței și a fost sărbătorită de prietenii din America în orașul ei favorit de la malul Oceanului Pacific, Santa Barbara. Anamaria Ferentz a profitat, astfel, de ocazie și a realizat pe plajă o veritabilă ședință foto, îmbrăcată în Crăciuniță. Normal că a atras privirile tuturor!

Ferentz s-a pregătit temeinic pentru Crăciun, pe care, anul acesta îl va petrece în America, departe de casă, și a lansat și un colind, One Toy Soldier (Enya cover), care transmite un mesaj special.

Cât despre Sărbătorile de iarnă, Anamaria spune că le va petrece doar cu Supai, cățelul ei, și prieteni din State.

anamaria 4
Anamaria, ședință foto de Crăciun

“Deși speram să-mi vină familia în vizită de Sărbători, au amânat și de această dată, așa că voi face Crăciunul acasă, cu Supai, cățelul meu năstrușnic, și cu prietenii. Voi încerca să gătesc și câteva specialități: salata de boeuf, ouă umplute și, poate, tort Tiramisu… Sarmalele le cumpăr gata făcute, vegetariene, de la supermarketul european. De Revelion, cânt în San Francisco, în Bay Area. Voi fi acolo până pe 3 ianuarie 2016”, a completat Anamaria Ferentz.anamaria 2 anamariaINAPOI LA PRIMA PAGINA