Anca Serea, vacanță în familie, la mare

A trecut puțin timp de când Anca Serea a devenit mămică pentru a cincea oară, însă prezentatoarea TV a considerat că e timpul pentru o vacanță în familie, la malul mării, deși bebe Moise are doar o lună de viață.

IMG_5222
Anca și Adrian s-au încumetat să plece în vacanță cu toată familia

Așa se face că frumoasa vedetă s-a echipat temeinic și a pus la cale o vacanță pe cinste pentru familia ei. Chiar ea povestește pe blogul ei (voios.ro), cum a decurs drumul până în Mamaia, destinația lor de vacanță, dar și ce activități au întreprins odată ajunși acolo. ”Ne-am îmbarcat cu toții în trei mașini (exact doar 3) cu cățel și purcel, biberoane, cărucior, jucării, hăinuțe, bărci și alte nebunii și am plecat spre mare, la fel ca și în ultimii ani. Aici ne aștepta o căsuță în care să încăpem cu toții, marea cea mare, o curte generoasă cu multă iarbă numai bună de jucat fotbal și alergat copiii și bunică. Este prima vacanță în formulă completă de 5 copii, doi părinți plus o bunică și un unchi.”

Prezentatoarea povestește că vacanța este c-un bebe mic și mulți copii nu e chiar greu de planificat și că amintirile din vacanța aceasta sunt chiar prețioase. ” Moise s-a adaptat ușor, deși are doar o lună, ba mai mult este prezent la plajă la primele ore ale dimineții și seara târziu. Avem în sfârșit timp de construit castele, de jucat cu copiii, de citit, vizionat filme, disco night, meciuri și plimbări romantice.”, a mai scris vedeta pe blog.

IMG_5017
Copiii s-au jucat în nisip și s-au bucurat de escapada la mare

Noi tindem s-o credem pe cuvânt, căci ia uitați ce fotografii drăguțe au surprins aceștia în vacanța lor!

sursa foto: blog voios.roINAPOI LA PRIMA PAGINA