Anca Serea, viitoare mămică, a primit un cadou special de la Dan Cruceru

Pasionat de produsele pentru copii, de jobul de părinte și de noutățile din acest domeniu, Dan Cruceru a fost inspirat de fetița lui să deschidă o afacere cu produse pentru părinți și copii.

Dan a găsit un spațiu frumos amenajat, undeva în centrul orașului, acolo unde a adus produse pentru părinți și copii de la Mutsy, Baby Brezza și Bloom, în showroom-ul Taticool Shop.

IMG_8764
Anca și Adrian așteaptă copilul numărul cinci

Anca Serea și Adrian Sînă s-au numărat printre primii curioși care au decis să testeze aceste produse, mai ales că se pregătesc să devină părinți pentru a cincea oară.

Cu această ocazie, vedeta Prima TV și soțul său au primit un cărucior premium, aflat în top 3 în lume, Mutsy IGO.

Emoționat pentru că a trecut în rândul oamenilor de afaceri și și-a propus ca pe viitor să aducă zece francize în țară, toate având legatură cu copiii, Cruceru a declarat: „Crescându-mi copilul zi de zi și observând că sunt multe produse de proastă calitate în România în această zonă, am decis să pornesc un business care să ofere o super calitate și siguranță copiilor. În plus, sunt produse smart care îi ajută foarte mult pe părinți în creșterea copiilor. Este un vis împlinit!Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut pentru deschiderea Taticool Shop, în mod special soției mele și fetiței, pentru inspirație!”.

IMG_8766
Dan, ajutând la montarea căruciorului
Vezi mai multe poze în galeria de mai jos!


INAPOI LA PRIMA PAGINA