Anda Adam, operată la genunchi

După ieşirea din concursul „Exatlon”, cântăreaţa a avut nevoie rapid de îngrijiri medicale, iar doctorii au supus-o deja unei intervenţii chirurgicale.

Anda Adam a suferit o accidentare la „Exatlon”, după ce a încercat să se urce pe un postament. Din cauza unei mișcări greșite, acesteia i-a sărit rotula. În ciuda eforturilor, ea nu a mai putut continua concursul și a fost votată de telespectatori să se întoarcă acasă.

 

La o săptămână de la întoarcerea din Republica Dominicană, Anda Adam a intrat pe mâna chirurgilor ortopezi și a fost supusă unei intervenții extrem de delicate. Ea a stat trei ore și jumătate în sala de operații.

“Aștept de 3 ore și jumătate. Acum am reușit să vorbesc cu doctorul ei care mi-a spus că totul este în regulă. În mod normal, operația durează o oră și jumătate, dar s-a prelungit cu restul, anestezia și pregătirea post-operatorie. Aștept să intru la ea, să o văd”,  a spus soțul ei, Sorin Andrei, în această după-amiază pentru wowbiz.ro.

El a mai spus și ce o așteaptă pe cântăreață după această perioadă: “O să stea internată 2-3 zile și abia după aceea se va externa. Apoi, va începe perioada recuperării, altă etapă obligatorie. O perioadă va merge ajutată de cârje. Evelin a rămas acasă, nu aveam voie să o aduc astăzi aici. Ne descurcăm, o să fie bine!, a mai declarat acesta.

La ieșirea din operație, Anda Adam a ținut și ea să transmită un mesaj: “A trecut momentul dificil, operaţia a fost cu succes şi iată-mă din nou cu zâmbetul pe buze… Vă îmbrăţişez pe toţi şi vă mulţumesc pentru toate mesajele de încurajare!!! Iar voi dormi la noapte fără Evelin!”, a scris cântăreaţa pe contul ei de socializare.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA