Andreea Răducan, o mireasă specială FOTO & VIDEO

După cununia civilă de miercuri, fosta mare gimnastă a ajuns în weekend și la altar. Uite cum a fost la nunta ei.

nunta Andreea Raducan (6) Daniel Tandreu biserica

Andreea Răducan și Daniel Tandreu au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu! Cei doi s-au cununat religios în cadrul unei slujbe ținute sâmbătă după-amiază la Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. ”Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul”, a declarat Andreea Răducan pentru ”Click!”.

Andreea a strălucit, la propriu, într-o superbă rochie albă, comandată la o firmă din Barcelona, care are și reprezentanță în România. ”Cred că este cel mai important moment, cununarea în fața lui Dumnezeu, așa că și emoțiile au fost pe măsură”, a mai spus fosta gimnastă, foarte emoționată de ritual și de corul bisericii.

Citeşte şi:

Andreea Răducan a spus „Da” FOTO

Petrecerea, care a ţinut până în zori, a avut loc la clubul Stejanrii și a adunat laolaltă foarte multe campioane olimpice, mondiale şi europene, dar şi numeroşi alţi oaspeţi din lumea sportului. Ion Ţiriac, Mihai Covaliu, Irina Deleanu sau Camelia Potec s-au numărat printre invitaţii la petrecere. Din rândul gimnastelor, Nadia Comăneci, Claudia Presăcan Withrington şi Daniela Silivaş-Harper au venit special din străinătate pentru această nuntă.

Din ţară au fost prezente, printre altele, Monica Roşu, Catălina Ponor, Sandra Izbaşa, Silvia Stroescu, Gina Gogean, Corina Ungureanu, Diana Bulimar, Sabina Cojocar sau Loredana Boboc, toate dansând până în zori alături de miri, dar şi de antrenorii Octavian Belu şi Mariana Bitang. Care, dacă în sală sunt modele de seriozitate, atunci când e vorba de dans, sunt la fel de serioşi, în sensul că sunt de neoprit, fiind sufletul petrecerii.

“Mă bucur foarte mult că au reuşit să vină atâţia oameni dragi nouă, pentru că am făcut totul din scurt şi poate fiecare avea altă treabă programată. Noi ne-am hotărât abia în vară să organizăm nunta, şi de aceea era mai dificil să ajungă toţi. Dar, din fericire, mă bucur că foarte multă lume a avut plăcerea să fie alături de noi în această zi specială. Le mulţumesc tuturor, toţi sunt prieteni dragi nouă”, a mai spus Andreea.

Voia bună a celor aproximativ 260 de invitați a fost asigurată de formația lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramureșul și de un DJ.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA