Angelia Jolie vrea o pensie alimentară colosală pentru cei șase copii

Se pare că lucrurile încă nu s-au liniștit  în fostul cuplu Brangelina. Jolie încă se luptă cu Pitt pentru custodia celor șase copii, iar actrița îi cere fostului soț o pensie alimentară pentru cei mici de mii de euro. Mai exact, Angi vrea ca Brad să plătească 100.000 $ pe lună pentru copii, această sumă incluzând și costurile de întreținere.

Angelina Jolie Files For Divorce From Brad Pitt - FILE PHOTOS

Brad, care cere custodie comună pentru  Maddox, 15 ani, Pax, 13 ani, Zahara, 12, Shiloh, 10 si gemenii Vivienne si Knox, de  8 ani, nu are nicio problemă în a avea grijă de copii. Însă el preferă ca  banii să rămână într-un cont și nu să o lase pe Angelina să aibă control asupra sumelor pe care el le plătește pentru cei mici. Cei drept, nu e ca și când actrița ar avea nevoie de banii lui, ea având o avere estimată la 160 milioane de $. Însă, Brad, 53 de ani, este mult mai bogat, cu o avere de peste 240 milioane $, așa că încearcă să folosească acest lucru în propiul avantaj.

jolie - pitt wedding

O sursă din anturajul celor doi a declarat că „Angie vrea ca divorțul să se  finalizeze în următoarele 90 de zile, inclusiv custodia și împărțirea proprietăților. Dar, cu toate cererile sale, este puțin probabil ca asta să se întâmple. Ea are o cerere financiară ridicol de mare.”

Și cum Brad refuză să plătească acești bani, lucrurile între cei doi devin din ce în ce mai urâte. În schimb, actorul este de acord să vireze 250.000 de $ pe an în contul fiecărui copil, cont care va fi limitat la 5 milioane de $. Jolie si Pitt au uimit pe toată lumea atunci când au anunțat despărțirea. Angelina a intentat divorțul pe 19 septembrie 2016, cerând custodia exclusivă a celor șase copii ai cuplului.

Foto: Instagram, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA