Angelina Jolie a avut o aventură de doi ani cu bodyguardul ei?

Dacă nu e Marion Cotillard cea care le-a distrus căsnicia actorilor Jolie și Pitt, atunci de vină e bodyguardul actriței. Cam asta e ceea ce susțin ziarele de scandal pentru a elucida misterul despărțirii dintre Angelina Jolie și Brad Pitt.

Generated by  IJG JPEG Library
Se zvonește că Angie l-a înșelat pe Brad cu bodyguardul ei

După 12 ani de relație tumultuoasă, Angelina a depus actele de divorț. Nimeni nu știe de ce, ci doar că amândoi arată fenomenal după despărțire și că Angie a acordat un interviu celor de la BBC în care a declarat că Brad va fi mereu „familia” ei. O declarație menită să închidă gurile rele, bineînțeles, care vor să găsească un vinovat cu orice preț. Iar cel care ar avea cele mai multe ”șanse” să fie vinovat, ar fi nimeni altul decât bodyguardul actriței, care, cică, și-ar fi depășit atribuțile luate la cunoștință în 2014, când Angie a decis să-l angajeze.

Potrivit tabloidului ”New Idea”, bodyguardul actriței este cel pentru care Angie nutrește sentimente de mai bine de doi ani, deși relația lor amoroasă ar fi debutat acum câteva luni. ”Acest bărbat a fost alături de Angie de când a început să lucreze ca bodyguard pentru ea, în septembrie 2014. Au avut o conexiune imediată! De-a lungul anilor, el a devenit umărul pe care Ange plângea, stâlpul ei în mijlocul acestei furtuni cauzate de divorț.”, a declarat o sursă pentru publicația amintită anterior.

Iar asta nu e tot, potrivit altor martori, Angelina e chiar îndrăgostită de el. ”O face să se simtă în siguranță. Copiii îl iubesc și-l ascultă. Angelina e cucerită”, mai spune respectiva sursă. Și sentimentele sunt reciproce, desigur. Bodyguardul în cauză face orice pentru a o cuceri pe actriță, cum ar fi să-i cumpere bijuterii, așa cum s-a întâmplat în timpul vacanței din Cambodgia, când bărbatul s-a dus special să-i cumpere brățări, după cum relatează chiar vânzătoarea acelui magazin de bijuterii. ”I-a cumpărat brățări în valoare de 340 de dolari. A plătit cu bani lichizi, americani. Am văzut că se bucură când le-a cumpărat. Și asta a făcut și Angelina. Este evident că i-a făcut plăcere să le primească”, a declarat Seng Nam, o vânzătoare din Cambodgia, de unde ar fi achiziționat bodyguardul bijuterii pentru actriță.

Cât despre înfățișarea bărbatului, vânzătoarea a declarat că are în jur de 30 de ani, că nu purta verighetă și nici walkie-talkie, asemenea altor bodyguarzi cu care Angie s-a prezentat prin acele locuri. De altfel, vânzătoarea a mărturisit și că e prima dată când îl vede pe acest bărbat alături de actriță, deși ea ar fi mai vizitat acele magazine, ceea ce nu e foarte greu de crezut, din moment ce Angie are o echipă numeroasă de securitate.

Angie a fost văzută alături de acest bodyguard prima dată în 2014, pe când aceasta și soțul ei, Brad Pitt, filmau la pelicula ”By the Sea”. Recent, bărbatul a mai însoțit-o la conferința de presă a filmului ”They First Killed my Father”. Așadar, să-i fi pus Angie coarne lui Brad Pitt?INAPOI LA PRIMA PAGINA