Angelina Jolie a flirtat cu un polițist! Iată ce i-a cerut acesta starului hollywoodian!

Încetul cu încetul, Angelina Jolie revine în atenția tuturor. Pentru a-și promova cele două pelicule, ”First they killed my father” și ”The Breadwinner”, Angie merge la diverse emisiuni și festivaluri. Iar în timpul liber, starul dă autografe, schimbă amabilități, salută mulțimea și face selfie-uri cu toți doritorii.

O nouă zi, o nouă apariție. Actrița a ajuns în New York

Cam așa au decurs și ultimele zile, în care Angie a călătorit în Toronto și New York. Momentan, aceasta se află în New York, fiind surprinsă de paparazzi pe stradă, în timp ce se bucura de un covrig sau intrând în hotelul în care e cazată.

A dat autografe peste tot pe unde a mers
A avut timp și de o gustare

Un alt moment surprins de paparazzi este acela în care actrița este oprită de un polițist, cu care pare să aibă o discuție îndelungată. La un moment dat, zâmbitoare, Angelina încuviințează și se pozează cu simpaticul polițist.

Polițistul dorea să facă o fotografie cu ea

Pesemne, acesta a oprit-o în trafic doar pentru a obține un cadru inedit cu idolul lui. Asta da, situație flatantă! Cu siguranță, Angie s-a simțit mult mai bine după ce a văzut ce isterie a creat cu simpla-i apariție!

Șic!

Cât despre ținuta purtată, Angie a fost mai stylish ca oricând! Actrița de 42 de ani a ales să poarte un outfit nude, compus dintr-un trench lung, un maiou și o fustă midi, la care a potrivit o pereche de stilettos nude. Pata de culoare a fost dată de rujul roșu, pe care Angie l-a purtat în cea de-a doua parte a zilei.

foto: Splash, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA