Angelina Jolie a impresionat publicul de la Governors Awards. A urcat pe scenă și a început să danseze

Angelina Jolie este plină de surprize în ultima vreme. Din ce în ce mai fermecătoare și mai prezentă în spațiul public de  la despărțirea de Brad Pitt, actrița impresinează cu fiecare apariție la vreun eveniment. Așa că, prezența sa la una dintre cele mai importante ceremonii de premiere a filmului, Governors Awards, a fost una notabilă, alături de alte nume de seamă precum Salma Hayek, Margot Robbie, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence, Helen Mirren și mulți alții.

Angelina, superbă la evenimentul Governors Awards.

Cu toate că a avut parte de concurență serioasă la capitolul ținută, Angelina Jolie tot a reușit să atragă privirile la grandiosul eveniment. A fost în centru atenției încă de la apariția sa pe covorul roșu, îmbrăcată într-o superbă rochie nude, brodată cu fire strălucitiare și cu o crăpătură sexy pe picior. Dar toată lumea a rămas mască atunci când frumoasa actriță, mamă a șase copii, a urcat pe scenă.

A oferit un moment inedit, un dans alături de unul dintre cei mai în vârstă regizori de sex feminin.

A luat cu asalt microfonul sâmbătă seara pentru a o numi câștigătoare pe regizorul de film Agnès Varda (89) și i-a înmânat premiul într-un mod original. I-a oferit o îmbrățișare caldă octogenarei, iar apoi a invitat-o la dans, chiar pe scenă, spre surprinderea publicului.

Alături de regizorul Agnès Varda, 89 de ani.

Fără îndoială, cele două au fost vedetele serii și au încântat privirile tuturor cu unduielile lor. Angelina s-a bucurat mult de acest moment, la fel și regizorul în vârstă de 89 de ani, făcând piruete și simțindu-se bine, în ciuda faptului că erau privite de toată lumea.

I-a înmânat premiul femeii în vârstă de 89 de ani și a invitat-o la dans.

Nu doar că momentul a fost delicios, însă Angelina a fost de-a pur și simplu răvășitoare în rochia care i-a venit ca turnată. A strălucit în ținuta brodată cu paiete, completată de o pereche de pantofi nude, o alegere perfectă pentru acest eveniment.

Cele două au oferit un moment superb.

Regizorul premiat este o femeie celebră în industria filmului. Și-a lansat primul film în 1955, iar cel mai nou proiect al său, documenatrul „Faces Places”, a primit premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Cannes.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA