Angelina Jolie a izbucnit în plâns la un eveniment recent. Ce s-a întâmplat?

E o săptămână destul de fericită pentru Angie, reușind să primească două nominalizări la Globurile de Aur pentru filmul pe care l-a produs. Totuși, la cel mai recent eveniment la care a luat parte, actrița a izbucnit în plâns. Ce s-a întâmplat?

Actrița a izbucnit în lacrimi

Angelina Jolie a luat parte, ieri, la un eveniment de ”sit & talk” cu regizorul Rithy Panh din Cambodgia, Phloeun Prim și cu scenarista peliculei ”They first killed my father”, Loung Ung. La un moment dat, ascultând poveștile emoționante ale celorlalți participanți la discuție, actrița a izbucnit în lacrimi. Vizibil emoționată și afectată de subiectele prezentate, Angie a preluat cuvântul și le-a mulțumit acestora pentru sinceritatea și pentru dorința de a se implica în a spune adevărul oricât de dureros ar fi. De altfel, fotograful evenimentului a surprins-o pe frumoasa actriță ștergându-și lacrimile și strângându-i mâna regizorului Rithy Panh, în semn de consolare, dar și de mulțumire.

La acest eveniment discret, Angie și-a făcut apariția purtând un outfit all black, compus dintr-o rochie neagră, midi, o pereche de stilettos asortați și o capă din catifea neagră. Actrița n-a exagerat nici cu machiajul, optând pentru unul cât mai aproape de natural.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA