Angelina Jolie a plecat în vacanță cu cei șase copii. Ce a făcut Brad Pitt de Ziua Tatălui?

Angelina Jolie și Brad Pitt au îngropat securea războiului după scandalul de proporții, culminat cu acuzații și un divorț scandalos. Însă cei șase copii ai fosului cuplu nu au petrecut Ziua Tatălui alături de celebrul actor. Sâmbătă, mama lor în vârstă de 42 de ani a plecat împreună cu copiii în vacanță.

A plecat împreună cu cei șase copii ai familiei.

Au fost surprinși pe terminalul de plecări al Aeroportului din Los Angeles, însă familia nu a fost în formulă completă, căci a lipsit însuși tatăl, Brad Pitt. Angelina a arătat clasic și de data aceasta, îmbrăcată în haine monotone, care să nu atragă prea mult atenția, așa cum de altfel ne-a obișnuit în ultima vreme. În timp ce îi însoțea pe copii spre avion, actrița a fost fotografiată într-un trench kaki până la genunchi, cizme joase, o geantă supradimensionată și nelipsiții ochelari de soare la ochi. Actriță și mai nou regizor, Angelina a renunțat la eleganță în favoarea unei ținute casual, confortabile. Angi și fiica sa de 8 ani, Vivienne, au fost fotografiate ținându-se de mână, în timp ce fratele geamăn, Know, mergea alături de frații mai mari, Maddox ( 15 ani), Pax (13 ani), Shiloh ( 11 ani) și Zahara (12 ani).

Actrița s-a îmbrăcat lejer pentru un zbor cu avionul.

Deși ieri, 18 iunie, s-a sărbătorit Ziua Tatălui în S.U.A,  se pare că familia nu a fost completă, copiii petrecând departe de tatăl Pitt. În decursrul weekend-ului, Brad a fost văzut pe proprietatea sa din Los Feliz, casă în care au crescut copiii săi.  Se pare că actorul s-a apucat de plantat noi copaci, căci un camion i-a livrat un arbore de dimensiuni mari. Angelina, care s-a mutat într-o casă cu șase camere, în valoare de 25 de milioane de dolari, la doar cinci minute de fostul soț, este acum plecată în vacanță cu copiii familiei.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA