Angelina Jolie are o nouă relație! Cine e noul ei iubit?

De când s-a despărțit de Brad Pitt a vorbit de foarte puține ori despre ce înseamnă viața fără un partener amoros. A recunoscut, însă, că singurătatea îi e apăsătoare și că simte lipsa unui om cu care să-și petreacă timpul, chiar dacă e înconjurată tot timpul de cei șase copii ai ei. Ei bine, umblă vorba pe la Hollywood că actrița a găsit deja pe cineva care să-i ia locul lui Brad Pitt.

Angie și Brad s-au despărțit anul trecut, în luna august

Publicația UsWeekly a dezvăluit, zilele trecute, că actrița are o nouă relație, pe care a încercat s-o țină secretă. Chipurile, bărbatul în cauză este om de afaceri și un filantropist, care are în jur de 40 de ani. Cei doi și-ar fi început relația la începutul acestui an, iar lucrurile sunt destul de serioase între ei, Angelina așteptând cu nerăbdare divorțul de Brad Pitt pentru a-și putea oficializa noua relația.

Ei bine, momentan nu se știu dacă aceste zvonuri conțin vreun sâmbure de adevăr, mai ales că identitatea respectivului bărbat nu a fost aflată. Cert e că Angie radiază, pare mult mai împăcată cu viața ei amoroasă, și e din ce în ce mai prezentă la anumite evenimente de la Hollywood. Recent, ea s-a prezentat la premiera filmului ”They first killed my father”, în Los Angeles, în cadrul unui festival de film asiatic.

La cea mai recentă apariție!

Cât despre divorțul dintre Brad și Angelina, tot ce se știe e că amândoi au încercat să grăbească procesul, dar că, momentan, lucrurile bat pasul pe loc. Așteptăm, așadar, să vedem dacă vor apărea în perioada următoare mai multe informații despre această nouă relație a Angelinei sau despre divorțul cu Brad Pitt.INAPOI LA PRIMA PAGINA