Angelina Jolie, cel mai sexy outfit din ultima vreme. A atras toate privirile la TIFF

Citeste tot despre:

,

Cea de-a doua apariție la Festivalul de film de la Toronto (TIFF) a fost una spectaculoasă. Dacă cu o zi înainte își făcea apariția la premiera celui mai recent film al său, „The Breadwinner” și stârnea o serie de îngrijorări în rândul fanilor și al ziariștilor, din cauza formei sale fizice, acum Angelina este demnă de toată aprecierea.

O nouă Angelina care pare să-și recapete forțele și pofta de viață.

Este adevărat că a slăbit considerabil, iar salopeta albă pe care a purtat-o duminică a fost un model care nu a avantajat-o prea tare, însă actrița poate fi foarte sexy dacă își propune acest lucru. Nu scapă de obsesia monocromiei în vestimentație, iar rochia pe care a ales-o ieri pe covorul roșu a fost, evident, neagră. Însă modelul i-a scos în evidență atuurile, iar Jolie a arătat mai bine ca oricând și cu forme. Cu zâmbetul pe buze și cu cei șase copii alături, Angi a pășit cu dreptul pe covorul roșu de la Festivalul de film de la Toronto, într-o ținută de ispirație grecească, cu un umăr dezgolit și care îi lăsa la vedere picioarele frumoase.

Sexy în cea mai îndrăzneață rochie din ultima vreme.

Nu am mai văzut-o atât de bine de dinainte de despărțirea de Brad Pitt din toamna anului trecut. A suferit enorm și s-a îmbolnăvit, însă acum pare că și-a revenit. În vârstă de 42 de ani, Angi, un etalon de frumusețe pentru o mulțime de fete din întreaga lume, a participat la premiera canadiană a filmului său, „First They Killed My Father”, alături de cei șase copii care au crescut vizibil.

Loung Ung, Kimhak Mun și Sareum Srey Moch, alături de Jolie și cei șase copii ai săi, Vivienne, Maddox, Pax, Knox, Shiloh și Zahara.

A fost foarte elegantă, într-o rochie cu o singură mânecă și cu o lungime asimetrică, care cădea lejer pe sâni, fără a apela la un sutien pentru susținere. Ținuta a fost completată de pantofi stiletto tot negri și de zâmbetul care a însoțit-o toată seara. S-a fotografiat alături de fani, a dat autografe și a venit la panou cu cei copiii, toți îmbrăcați elegant – Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) și gemenii Knox și Vivienne ( 9).

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA