Angelina Jolie, declarații sincere despre Brad Pitt

S-a tot zvonit în ultimele săptămâni că Angie a decis să-i mai acorde o șansă lui Brad Pitt, convinsă fiind că acesta își stăpânește demonii și că e pregătit să fie un tată și un soț mai bun. Ei bine, iată ce a avut actrița de declarat cu privire la Brad Pitt și viața ei din prezent!

foto: arhivă OK!, Hepta

Angelina Jolie a vorbit cu sinceritate despre singurătate

Angelina Jolie (42) își promovează în prezent noua peliculă, ”First They killed my father”, motiv pentru care jurnaliștii au găsit de cuviință să-i pună întrebări și despre viața ei privată și relația cu tatăl copiilor ei. Așa se face că actrița s-a văzut nevoită să facă lumină în privința celor scrise recent: ”Poate că pare că le-am pe toate ordonate. Însă, de fapt, eu încerc să supraviețuiesc zilelor. Nu-mi place să fiu singură. Nu e ceva ce mi-am dorit. Nu e nicio parte bună, nu e nimic plăcut în treaba asta. E doar foarte greu”, a recunoscut, sinceră, Angelina Jolie, dând de înțeles că rana lăsată de divorț nu s-a vindecat și că nu e, nicidecum, împăcată cu ideea că nu are un partener de viață.

2015. Printre ultimele lor apariții de cuplu

Această declarație pentru Sunday Telegraph contrazice, așadar, teoria cum că Angie este fericită fără Brad Pitt și că decizia de divorț a fost ceva ce și-a dorit. În lumina celor declarate recent, putem specula liniștiți că, poate, pe undeva, mai există o speranță pentru cuplul Jolie-Pitt. Așteptăm, așadar, să vedem cum vor evolua lucrurile pentru ei și dacă se va face vreun pas spre împăcarea lor. ”Din punct de vedere emoțional, a fost un an foarte greu. Am și câteva probleme de sănătate pe care trebuie să le monitorizez. Simt că trupul meu a primit o lovitură puternică, așa că încerc să râd cât de mult posibil.”, declara ea acum câteva luni.

Angelina Jolie, la fel de frumoasă ca întotdeauna

La cea mai recentă conferință de presă la care s-a prezentat Angelina Jolie, pentru a-și promova pelicula ”First they killed my father”, aceasta a purtat o rochie albă, midi, cu un aer vintage, care îi punea în valoare silueta fără cusur și tenul perfect. Iată câteva cadre din acea conferință de presă, care a avut loc la sfârșitul lunii august.INAPOI LA PRIMA PAGINA