Angelina Jolie i-a blocat numărul lui Brad Pitt

Divorțul anului continuă în forță, cu noi bârfe legate de mișcările părților prinse în această neașteptată despărțire.

Iunie, 2015: Brad Pitt, Angelina și copiii lor, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox
Iunie, 2015: Brad Pitt, Angelina și copiii lor, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox

Noile informații primite de la apropiații celor doi actori, Angelina Jolie și Brad Pitt, susțin că prima este cât se poate de hotărâtă să nu mai audă de încă soțul ei.

Așadar, actrița de 41de ani ar fi mers până acolo încât a blocat numărul de telefon al lui Brad Pitt, după ce, săptămâna trecută, a înaintat divorțul de acesta, citând diferențe ireconciliabile.

Angelina, care s-a mutat din căminul conjugal într-o casă închiriată din Malibu, împreună cu toți cei șase copii, a ales să nu mai aibă niciun contact cu Brad: „I-a blocat numărul de telefon, ca să nu mai poată fi sunată sau să primească mesaje de le Brad“, spune o sursă citată de Us Weekly.

Din toată această poveste se pare că Brad (52) este cel care suferă cel mai mult, așa cum susțin sursele citate de presa americană.

„Este foarte afectat și chiar a plâns. A fost prins pe nepregătite, n-a avut nici cea mai mică bănuială că ea va face așa ceva“, susține un alt apropiat.

„Este devastat din punct de vedere emoțional. Brad încă o iubește pe Angelina și ar fi preferat ca ei să încerce împreună să-și salveze mariajul“, adaugă o altă sursă, citată de Daily Mail.

Colac peste pupăză, de mai mult de o săptămână, Brad nu și-a mai văzut copiii, cei șase urmându-și mama în casa închiriată de aceasta și se pare că Angie nici nu are de gând să-și lase soțul să-i viziteze prea curând.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 05:  Actress/director Angelina Jolie Pitt (L) and husband actor Brad Pitt arrive at the AFI FEST 2015 presented by Audi opening night gala premiere of Universal Pictures' "By The Sea" at the Chinese Theatre on November 5, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA