Angelina Jolie, în ipostază de stripteuză. Videoclipuri de mult uitate!

La cele mai recente apariții ale sale publice, dar și-n fotografiile surprinse de paparazzi, Angie poartă ținute sobre, de obicei ”all black”, care o acoperă cât mai mult. Dar n-a fost întotdeauna așa!

Debuturile în modelling

Puțini știu că-nainte să fie o actriță cunoscută, Angie a încercat să fie model, la sfaturile insistente ale mamei sale, celebra actriță franceză Marcheline Bertrand. Se-ntâmpla pe când avea doar 14 – 15 ani!

Din păcate pentru ea, însă, debutul în modeling a fost destul de anevoios, căci ”specialiștii” au decretat că adolescenta avea câteva kilograme în plus, pe care trebuia neapărat să le piardă dacă voia să aibă succes.

Nu știm dacă s-a conformat la acea vârstă, dar știm că succesul în modelling l-a înregistrat puțin mai târziu. Adică, câțiva ani mai târziu, când a bifat apariția în cateva videoclipuri muzicale ale celor mai în vogă artiști.

Angie, în rolul de stripteuză în videoclipul celor de la Rollign Stones

Da, Angie a apărut în videoclipul melodiei ”Anybody Seen My Baby”, cântată de Rolling Stones, în care a jucat rolul unui stripteuze, dar și-n videoclipul melodiei ”Stand by my woman”, cântată de Lenny Kravitz, precum și-n videoclipul ”Rock And Roll Dreams Come Through”, al cântărețului Meat Loaf.

Toate acestea se întâmplau pe când Jolie voia să dea lovitura la Hollywood. Și ce metodă mai bună de a se face cunoscută dacă nu apariția în videoclipuri sexy, semnate de artiști și trupe în vogă?INAPOI LA PRIMA PAGINA