Angelina Jolie, înspăimântător de slabă!

Faptul că Angelina Jolie este slabă știm deja, însă cea mai recentă apariție a celebrei actrițe ne-a îngrijorat peste măsură, Angi afișând o siluetă extrem de fragilă.

angelina jolie slaba
Toți s-au mirat de brațele actriței extrem de subțiri

Brad Pitt și soția sa, Angelina Jolie, au fost prezenți, aseară, la un eveniment glamour de la Hollywood. După cum vă așteptați, prezența celor doi pe covorul roșu a atras atenția tuturor. Însă, din păcate, de data aceasta, toți au fost neplăcut surprinși de faptul că Angi arată mai degrabă a schelet umblător, decât a femeia care, cândva, era un sex simbol.

Brațele aproape scheletice ale Angelinei Jolie au fost imediat observate de cei prezenți la eveniment, mai ales că rochia neagră pe care a purtat-o nu a ajutat-o cu nimic să-și ascundă silueta extrem de fragilă.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 04:  2015 Entertainment Innovator Angelina Jolie Pitt (R) and Brad Pitt attend the WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards at the Museum of Modern Art on November 4, 2015 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards)
Extrem de afectuoși unul cu altul, pe covorul roșu

Cu toate acestea, cei doi au fost extrem de afectuoși unul cu celălalt pe covorul roșu și s-au comportat normal, ca și cum totul ar decurge perfect în viața lor. Așa să fie!

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA