Angelina Jolie, într-o creație superbă, cu pene, la Critics` Choice Awards!

Filmul ei, ”They First killed my father”, a fost nominalizat la aceste premii, așa că Angie s-a prezentat la cea de-a 23-a ediție a acestei gale, în speranța că va pleca acasă cu un trofeu. N-a fost să fie însă, pelicula ”In the Fade” fiind cea câștigătoare la categoria „cel mai bun film străin”. Totuși, Angelina a avut ocazia de a străluci pe covorul roșu, iar la acest capitol n-a dat greș!

foto: Getty Images

Angelina Jolie, la Critics` Choice Awards

Zâmbitoare și încrezătoare în sine, Angelina Jolie (42) a pășit pe covorul roșu al Premiilor Critics` Choice Awards într-o rochie superbă, albă, semnată de designerul Ralph and Russo, care prezenta, în zona bustului, pene. Cu un croi simplu și cu o despicătură pe un picior, rochia i-a venit ca turnată starului hollywoodian. Și accesorizarea a fost perfectă! Angie a optat pentru cercei cu diamante, un inel din aur alb și o pereche de pantofi stilettos, din catifea gri.

A purtat o creație superbă

Singurul lucru care ar fi de precizat ar fi, din nou, faptul că silueta actriței este îngrijorătoare, Angie fiind foarte slabă. De altfel, faptul că rochia era despicată în lateral ne-a dat ocazia de a-i vedea picioarele mult prea subțiri. Însă, acest lucru nu este neștiut, ne-am obișnuit s-o vedem pe Angie la acest număr de kilograme.

La această gală, Angie a profitat de ocazie și pentru a lămuri zvonurile legate de o relație amoroasă între ea și regizorul cambodgian PraCh Ly. Ea a declarat că nu e, în prezent, în nicio relație amoroasă, iar ea și regizorul cambodgian sunt doar prieteni, ea respectându-i foarte mult activitatea profesională.INAPOI LA PRIMA PAGINA