Angelina Jolie, la o cină de afaceri în Londra

Dacă la Hollywood rareori o surprindeau paparazzi, de când s-a mutat în Londra, Angelina Jolie este o prezență constantă pe primele pagini ale ziarelor.

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au mutat în Londra, recent, pentru ca acesta din urmă să filmeze la pelicula ”Allied”. În tot acest timp, în care soțul ei se află pe platourile de filmare, Angi merge la tot soiul de întâlniri de afaceri, în scopul de a atrage noi investitori în diferite campanii umanitare. Acolo a fost surprinsă și luni seară de către paparazzi.

angelina jolie
Ieri, la o întâlnire de afaceri

Angi, îmbrăcată destul de sobru, a luat cina cu un om de politică, într-un restaurant londonez. Paparazzi au reușit să surprindă cadre inedite cu aceasta atunci când intra în restaurant, dezvăluindu-i încă o dată silueta atât de fragilă și îngrijorătoare. Și trebuie să recunoaștem că imaginea actriței de 40 de ani este departe de cea cu care cucerea Hollywoodul în urmă cu douăzeci de ani.

angelina
Angelina și Brad pe la începutul relației lor

Menționăm și că recent s-a zvonit că Angi și Brad se îndreaptă spre divorț, însă că totul este cel mai probabil doar un zvon fals, dat fiind faptul că nu e prima oară când se speculează o despărțire în cazul celor doi.

foto: Instagram / captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA