Angelina Jolie nu se mai consideră atractivă și e abstinentă sexual

E singură de aproape un an, căci împăcarea cu Brad Pitt e doar un mit acum, dar nu are de gând să se grăbească să-și refacă viața amoroasă. Asta pentru că Angelina Jolie se dedică ”carierei” de mamă și e preocupată doar de munca umanitară. În plus, nici nu se mai consideră atractivă și consideră sexul o ”distragere” din scopurile sale.

Se dedică muncii sale umanitare și celor șase copii

Un apropiat de-al actriței a declarat pentru UsWeekly ce se întâmplă cu Angelina Jolie în prezent și ce gânduri are. El spune că starul hollywoodian nu se mai gândește de mult la sex și că practică abstinența. ”Angelinei nu-i stă mintea la romanțe noi sau la sex, practică celibatul și chiar simte că face ce trebuie. Citește foarte mult în această perioadă despre cum să-și transforme energia sexuală în putere creativă și e fascinată de asta. A început să facă yoga, ceea ce ura până acum, și chiar o ajută să-și clarifice mintea”, a lămurit, astfel, zvonurile privind o posibilă nouă idilă sau împăcarea cu Brad.

În ultima vreme, a purtat numai astfel de ținute

Mai mult de atât, acest apropiat a mărturisit că Angie ascultă un preot care vorbește despre abstinența sexuală și că ea nu se mai consideră o femeie atractivă. ”Urmărește un guru care predică despre distragerea sexului. În plus, ea nu se mai simte conectată cu sexualitatea ei. E în continuare sexy, dar ea nu se mai vede așa. A închis cu adevărat această parte a ei și spune că așa a găsit pacea. Copiii și munca ei umanitară sunt lucrurile care contează pentru ea cu adevărat”, a explicat respectivul apropiat.

E cunoscută drept un sex simbol la Hollywood


INAPOI LA PRIMA PAGINA