Angelina Jolie, prezență sexy la Hollywood Film Awards. Nașa sa, marea actriță Jacqueline Bisset, i-a înmânat un premiu!

A revenit în lumina reflectoarelor! După ani de absență la Hollywood, Angelina Jolie și-a reluat activitățile profesionale, revenind, totodată, la evenimentele glamouroase. A avut un motiv bun pentru a face asta, și anume, revendicarea trofeului de ”Cel mai bun film străin de la Hollywood” pentru pelicula „They First Killed My Father”, pe care a regizat-o și scris-o.

foto: Getty Images

Angelina Jolie a fost una dintre prezențele VIP de la evenimentul Hollywood Film Awards, organizat la The Beverly Hilton Hotel, ieri seară. Actrița de 42 de ani a pășit grațioasă pe covorul roșu al acestui eveniment de la Hollywood, demonstrând că e în continuare una dintre cele mai sexy și frumoase femei din lume.

Cu această ocazie, Angie a îmbrăcat o superbă rochie de mătase gri, care îi venea ca turnată, la cei 1,69 ai ei. Materialul fluid îi urmărea fidel linia corpului, scoțându-i în evidență atuurile fizice, precum picioarele interminabile, talia foarte subțire și bustul generos. De altfel, toți au întors privirile după celebra actriță, mai ales că aceasta a ales să nu poarte sutien sub aceasă rochie senzuală.

Apariție sexy!

La acest eveniment, Angie și-a revendicat premiul de ”Cel mai bun film străin”. Trofeul i-a fost înmânat chiar de nașa sa, marea actriță Jacqueline Bisset.INAPOI LA PRIMA PAGINA