Angelina Jolie revine pe platourile de filmare în pielea unui personaj epic

A dispărut pentru o vreme din atenția publică, ca mai târziu să se axeze pe una dintre pasiunile sale, regia, lăsând actoria, talentul prin care a devenit celebră, pe plan secund. Odată cu lansarea noului său film, un proiect pe care l-a gândit de la început și până la sfârșit, „First They Killed My Father”, Angi s-a hotărât să facă iar pasul spre marele ecran, în postura de personaj de film.

Revine pe platourile de filmare în pielea unui personaj puternic.

A trecut printr-o perioadă dificilă după despărțirea de Brad Pitt, tatăl copiilor ei, iar Jolie chiar a recunoscut că asta a însemnat o pierdere imensă pentru ea, însă s-a pus singură pe picioare și este pregătită din nou de succes. Și ca reîntoarcerea sa pe platourile de filmare să fie una epică, se va transpune în pielea unui personaj inedit, nimeni altul decât Maleficent. În vârstă de 42 de ani, actrița a confirmat că va juca în cea de-a doua parte a producției cu același nume, prima fiind lansată în 2014. „Am lucrat la scenariu și asta va fi o continuare  interesantă”, a spus ea.

Va juca în „Maleficent 2”.

Jolie ar putea începe filmările pentru „Maleficent 2” la sfârșitul acestui an. Ea a dezvăluit că ar putea juca și în filmul „Cleopatra”: „Există un scenariu. Sunt multe lucruri diferite care vin spre mine acum.”

Foto: Arhiva OK, CinemagiaINAPOI LA PRIMA PAGINA